winkeltoppers.nl

gabor schoenen

Opgelet toppers en shoppers! Het is namelijk weer winter en dat betekent één ding: een gloednieuwe garderobe!
Ben jij ook zo benieuwd daar de wintertrends, en waar we die (goedkoop) kunnen scoren? Ik namelijk wel. In de winter vind ik het heerlijk om dikke fluffy jassen te dragen, het liefst van kunstbont, en wollen truien, die een beetje oversized zijn. Thermolegging onder je broek, dikke sokken, muts sjaal, en natuurlijk van alles wat in allerlei kleuren. Vergeet ook absoluut een sterk, dik paar schoenen niet. Voor de winter draag ik het liefst van die stevige veterschoenen zoals de Gabor Schoenen. Dit zijn halfhoge laarsjes van leer, met veters van boven naar beneden toe. Ze zijn stevig, waterdicht, en stijlvol.

Wintershoppen.

In de winter ga ik liever niet de deur uit. Terwijl ik dit typ, begint het buiten te sneeuwen. Nou vraag ik je! Je hebt dus kleding nodig die koude wind erbuiten houdt, waterafstotend is en er leuk uitziet. Dat is natuurlijk best moeilijk te vinden. In de zomer heb je van alles, in alle kleuren, drukke printjes, en alles is lekker kort, luchtig en zomers. In de winter gaan er echte lappen stof in de productie, en is warmte essentieel. Het shoppen is dus zeker erg anders in kleding en trends alleen al. Daarnaast vinden wij het leuk om in de zomer de stad in te gaan, lekker een kort broekje aan, een shirtje zonder mouwen en gaan met die banaan! Je bent vrolijk, hebt meer energie, en fietst in de zonneschijn zo even dat stukje om naar de winkelstraat. In de winter blijven we liever binnen met een goed boek, de tv en een kopje thee. Can u blame us? Het is buiten koud, en het duurt zo lang om op te warmen! Het pijnlijkste gevoel vind ik misschien wel de bevroren knokkels op de fiets. Je handen gaan tintelen en worden paarsblauw. Bah! Dus shoppen we in de winter lekker online.

Gabor.

Gelukkig kan online shoppen tegenwoordig heel makkelijk, je typt gewoon in waar je naar op zoek bent (zoals; winterjas, schoenen, etc) en de computer brengt je de rest. Zo kwam ik bij mijn schoenen die nu al een aantal winters hebben meegemaakt. Bloed toppers zijn het! Vooral omdat het leer mijn voeten warm houdt, en de regen erbuiten houdt. Druppels glijden er zo vanaf!
Dus allemaal, lekker die computer op; het is tijd om te shoppen.

Mobiele versie afsluiten