winkeltoppers.nl

De beveiliging topper voor elke winkel

mistgenerator

Er zijn ontelbaar veel toppers voor winkels, van winkels en door winkels. De laatste tijd heb ik het regelmatig gehad over winkel toppers die je online tegen kunt komen tijdens het shoppen. Vandaag gooi ik echter het roer om. Af en toe moet je een beetje afwisseling toevoegen aan het leven. Daarom ga ik het deze keer hebben over een topper voor fysieke winkels. Dus ben jij een winkeleigenaar? Wil je jouw shop wat beter beveiligen? Dan ben je vandaag bij mij aan het goede adres. Ik vertel je namelijk wat de beveiliging topper is voor werkelijk elke fysieke winkel!

Gezichtsbelemmering voor dieven

Wanneer je een winkel runt, dan hoop je natuurlijk dat je nooit overvallen of beroofd wordt. Een verstandige winkeleigenaar bereidt zich uiteraard voor op alles. Beveiliging hoort daarom ook bij het runnen van een winkel. Als winkelier sta ik hier vrijwel nooit bij stil. Ik loop gewoon een winkel in, pak de spullen die ik nodig heb en ik vertrek weer. Zo simpel is het, maar zo eenvoudig is het natuurlijk ook voor dieven.

Een boef kan ook gewoon ineens naar binnenlopen, iets pakken en er vandoor gaan. Of dit nou tijdens de werkuren gebeurt of erna. Je doet er als winkeleigenaar begrijpelijk alles aan om diefstal te voorkomen. Mijn beveiliging topper voor elke winkel maakt het in ieder geval een stukje lastiger. De dieven zien namelijk niets! Deze topper voor de beveiliging voor iedere winkel creëert gezichtsbelemmering voor de criminelen.

Dikke deken van mist

De beveiliging topper voor iedere winkel is een mistgenerator. Dankzij een mistgenerator komt er bij inbraak een dikke deken mist vrij. Deze mist maakt het onmogelijk voor de criminelen om nog een hand voor ogen te zien. En laten we wel wezen: wat je niet kunt zien, kun je verdomd moeilijk stelen! Daarom heb ik bij deze een mistgenerator compleet met mist en al omgedoopt tot een heuse beveiliging topper voor iedere winkel. Een mistgenerator is onderdeel van een geheel dat bekend staat als mistbeveiliging.

In feite werkt dit systeem hetzelfde als elk ander alarmsysteem. Wanneer een sensor getriggerd wordt, dan slaat het beveiligingssysteem aan. Wanneer je zo’n mistgenerator hebt geïnstalleerd in de winkel, dan gaat dat ding dus een dikke deken van ondoordringbare mist creëren. Oh, wees trouwens maar niet bang hoor! De mist is compleet dier- en mensvriendelijk. Bovendien tast het geen spullen aan. Hierdoor hoef je dus geen voorraad weg te gooien als de mistgenerator aangeslagen is.

Mobiele versie afsluiten