winkeltoppers.nl

Spaanplaat als materiaal voor het nieuwe dak

spaanplaat

Het is zo ver, je gaat een huis bouwen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar er kan een hoop bij komen kijken. Elk hoekje van het huis moet namelijk goed in elkaar zitten. Dat betekent dus ook dat je er voor moet zorgen dat elk kleine detail gekocht is. Het is niet het eerste waar je aan denkt, maar als je vanuit niets een huis gat laten bouwen, dan moet je zelfs aan het dak denken. Ook dit is van bepaald materiaal gemaakt en moet gehaald worden. Deze blog is helemaal gewijd aan het maken van het dak en spaanplaat waar dit van gemaakt wordt. Heb jij een mooi stuk grond gevonden om op te bouwen dan lees je hier alles over het nieuwe dak boven je hoofd.

Spaanplaat wat is dat?

Het materiaal dat onder de term spaanplaat valt is gemaakt van samengeperst hout. Het hout in een spaanplaat is ook  nog eens verlijmd. Doordat spaanplaat tegen water en vocht kan is het ideaal voor het maken van een dak. Je zou het materiaal dus kunnen zien als kleine stukken aan elkaar gelijmd hout. Als het nu een beetje duidelijker voor je is geworden, weet je precies wat er op je daken komt te liggen.

Waar kan ik spaanplaat kopen?

Deze vraag snappen wij helemaal, want het is vast niet alsof je elke dag spaanplaat moet kopen. gelukkig kan je het die ene keer dat je het wel nodig hebt gewoon even online bestellen. Je hoeft dus niet op straat te lopen met spaanplaat in je handen. PontMeyer is de naam van de webshop waar je in ieder geval spaanplaat van goede kwaliteit kunt vinden. Als je bij deze webshop op tijd bestelt kun je jouw bestelling de volgende dag al thuis krijgen. Heb jij je spaanplaat voor het dak voor het begin van de middag besteld dan wordt je materiaal morgen geleverd.

Denk ook aan de kleine details

Een huis laten bouwen brengt al genoeg stress met zich mee. Je kunt dus makkelijk het overzicht verliezen. Je kunt om dit te voorkomen twee dingen doen. Zo is het makken van een lijstje met alles wat je nodig hebt en alles wat je moet handig. Je kunt er ook voor kiezen om het volledig uit handen te geven en je zelf niet bezighouden met de precieze voortgang. Het is jouw huis, jouw dak en dus ook helemaal jouw keuze. Heb jij je materialen al?

Mobiele versie afsluiten