winkeltoppers.nl

Trixie: voor alle hondeneigenaren en winkeltoppers

Er zijn talloze merken in de omloop die dierenproducten verkopen voor je hond of kat. Vele daarvan zijn standaard en zelfs een beetje saai. Trixie is allesbehalve dat! Trixie is namelijk een Duitse huisdierengigant met de meest uiteenlopende producten. Hierdoor kun je altijd wel iets leuks vinden voor jouw huisdier.

Alles voor honden

Trixie heeft vrijwel alles in haar assortiment als het gaat om hondenspullen. Elk van deze producten is voorzien van een uitstekende kwaliteit. Een populair en erg gewild product van Trixie is hun hondenrekje ‘Trixie Dog Barries’. Dit rekje kun je plaatsen bij kamers of trappen waar je hond beter niet kan komen. Hierdoor kun je met een gerust hart je hond eventjes met rust laten, zonder bang te zijn dat hij of zij valt. Dit rekje is te koop vanaf €76,95 en elke cent waard! Ook heeft Trixie producten als: plasbanden, hondenluiers, hondenfietskarren, spelletjes, hondentuigjes etc. Trixie heeft wat voor elke hond in elke leeftijdsfase. Zelfs als je hond, hoe verdrietig het ook is, te overlijden komt, kan Trixie zorgen voor een gedenksteen. Voor alle spullen van Trixie, kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen op medpets.nl

 Geen hond? Geen probleem

Trixie is er niet alleen voor honden, maar ook voor o.a. katten, vogels, knaagdieren en tuindieren. Voor katten heeft Trixie bijvoorbeeld een Cat House. Deze kattenbak voor je kat is stijlvol én bruikbaar ineen. Ook heeft Trixie een kleinere variant hierop, namelijk Trixie Berto Kattentoilet. Deze is gemakkelijk schoon te maken. Klimt u kat regelmatig uit het raam? Dan kunt u bij Trixie ook terecht voor een handig beschermrekje voor ramen en balkons. Voor de vogels, konijnen en knaagdieren zijn er leuke voerspellen ontwikkeld. Trixie’s Snack Cube is een uitdagend spel waar je diertje ongetwijfeld veel plezier van zal beleven. Voor het baasje zijn er ook leuke producten te koop. Zo heeft Trixie handige heupriemen en tassen, waarbij je alle benodigdheden kwijt kan.

Voor elk seizoen

Regen, sneeuw of hitte, voor Trixie is dit geen punt. Trixie’s uiteenlopende assortiment heeft wat tegen alle weersomstandigheden. In de herfst of winter kan het soms erg koud zijn. Trixie heeft hondenjassen ontworpen die hiertegen bestemd zijn. Zij onderscheiden zich door hun werkzaamheid en goede kwaliteit. Bij gladheid kun je kiezen voor de hondenschoenen. Deze schoenen zijn van zacht materiaal en beschermt jouw hond tegen uitglijden. Tevens zijn deze hondenschoenen bruikbaar als jouw hond een wondje heeft. Is het juist erg warm? Trixie heeft zwembadjes voor honden en koelingsmatten. Deze producten bieden de verkoeling die jouw hond erg nodig heeft in de zomer.

Mobiele versie afsluiten