winkeltoppers.nl

Online winkel review magazine

Mkb-afval.nl is er voor alle winkeltoppers

Als je een winkel hebt, dan heb je er onherroepelijk mee te maken: met afval. Maar hoe zorg je er nu voor dat het afval niet je hele winkel overneemt? Je neemt om te beginnen contact op met mkb-afval.nl. Dat doe je, zoals de naam al zegt, gewoon via de site mkb-afval.nl. In een mum van tijd regel je op mkb-afval.nl verschillende dingen. Namelijk de juiste container, in het juiste formaat en de juiste leeg-frequentie voor jouw winkel. Zo zorg je er samen met mkb-afval.nl voor dat je winkel goed begaanbaar blijft en je het afval op de juiste manier laat afvoeren. Je werkt dan mee aan een beter werkklimaat, maar uiteindelijk ook aan een beter milieu!
Mkb-afval.nl

Mkb-afval.nl staat voor je klaar

Waar andere afvalinzamelaars nog wel eens flinke prijzen rekenen, juist voor winkels en andere kleine(re) ondernemingen, weet mkb-afval.nl dat dat geen zin heeft. De winkeleigenaren moeten al hard genoeg werken voor hun geld en als je dan ook nog een deel van je winst naar een afvalinzamelaar moet storten, dan is dat erg zuur. Dit bedrijf staat echt klaar voor winkels en retailers. Ze geven je advies en zorgen dat jij voor je het weet de juiste container in of bij je bedrijf hebt staan. Dat zorgt er voor dat jij je bezig kunt houden met waar je goed in bent: ondernemen.

Regel de juiste container op mkb-afval.nl

Per winkel zullen de afvalsoorten flink verschillen. Heb je een kledingwinkel, dan zal het vooral gaan om papier en karton en wat plasticafval. Maar heb je een groentewinkel? Dan kun je er van uit gaan dat je meer hebt aan een container voor groente-, fruit- en tuinafval. Zorg dus dat je goed inschat van welke afvalsoort jij af wilt voor je een container gaat regelen op mkb-afval.nl. Je wilt immers de juiste container hebben staan, zodat het afval goed gescheiden wordt afgevoerd. Dit is namelijk verplicht in Nederland.

Mkb-afval.nl kan je helpen met inschatten

Zeker als je nieuw bent in ondernemersland, dan komt er nog al wat op je af. Qua regelgeving, maar je moet ook wennen aan inkopen, verkopen en werken met personeel. Afval staat dan niet bovenaan het lijstje. Terwijl je samen met mkb-afval.nl juist dit probleem in een paar minuten opgelost kan hebben. Dan kan dit alvast van je lijstje gestreept worden. De klantenservice denkt graag met je mee en geeft je adviezen waar je echt wat mee kunt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 winkeltoppers.nl

Thema door Anders Norén