winkeltoppers.nl

Online winkel review magazine

Antony Morato maakt kleding voor echte mannen

Wat gebeurt er als drie Italiaanse broers besluiten dat alle mooie kleding te duur is? Dan starten die drie Italiaanse broers gewoon een eigen kledingmerk. En zo werd in 2007 Antony Morato geboren. Antony Morato is high-end kleding, maar dan voor schappelijke prijzen. Je komt in kleding van Antony Morato altijd goed voor de dag, welke van de drie verschillende kledinglijnen je ook kiest. Antony Morato heeft fijne, draagbare kleding. Of het nu gaat om casual, alledaagse fashion, om denimwear of om sportswear, je kunt altijd terecht bij dit merk.

De Black Collection van Antony Morato

De Black Collection van Antony Morato bestaat echt niet alleen uit zwarte kleding en schoenen. Nee, je kunt in deze collectie terecht voor allerlei verschillende kleuren. Het onderscheid in de drie verschillende collecties wordt gemaakt door de gegeven namen en dus de daarbij behorende kleding en schoenen. De Black Collection bestaat uit kleding die je alle dagen kunt dragen. Naar je werk, naar een feestje, noem maar op. Fijne draagbare kleding, zonder al te veel poespas. Kleding waar mannen zich fijn in voelen. En als je je fijn voelt, dan straal je dat ook uit.

De Gold Collection van Antony Morato

Deze Gold Collection heeft maar weinig met goud te maken. Behalve dan dat je goud in handen hebt als je deze kleding in huis (of aan je lijf) hebt. De Gold Collection van Antony Morato bestaat voor het grootste deel uit fijne denim kleding. Van jeans tot jassen, het grootste deel van deze collectie is uitgevoerd in “spijkerstof”. Dit zou een saaie collectie kunnen opleveren, maar niets is minder waar. Door de verschillende soorten denim zijn de broeken en jassen goed samen, maar ook apart van elkaar te dragen. Je hoeft dus, als je dat niet wilt, echt niet in een spijkerpak over straat.
Antony Morato

De Silver Collection van Antony Morato

Als je meer van het sportieve type bent, dan kun je de Silver Collection van Antony Morato vast en zeker waarderen. Deze Silver Collection bestaat uit sportswear die ook in het dagelijks leven goed draagbaar is. Je kunt er, ook buiten de sportschool, prima in over straat. Deze collectie bestaat vooral uit kleding in fijne, soepel vallende stoffen. Stoffen en kleding die uitermate geschikt zijn voor een uurtje knallen in de sportschool. Maar ook heel fijn voor een avondje op de bank voor de televisie.
Al deze collecties zijn gewoon online te vinden bij bovenstaande webshop.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 winkeltoppers.nl

Thema door Anders Norén